Πατήστε στα κουμπιά για να κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα!

Βοηθήστε μας να σώσουμε φαγητό

Βοηθήστε μας να σώσουμε φαγητό!

Βοήθησέ μας να σώσουμε φαγητό!

Ως ενεργός πολίτης, υπάρχουν πολλοί τρόποι να συμβάλλεις στη μείωση της σπατάλης φαγητού: 

  • Προσφέρετε επιπλέον φαγητό σε μικρές ποσότητες
  • Λάβετε φαγητό σε μικρές ποσότητες

Προσφέρετε το επιπλέον φαγητό σας!

Με την εγγραφή σας στην Πλατφόρμα Συνεργασίας του LIFEFOODPRINT μπορείτε να δωρίσετε το επιπλέον φαγητό σας προς όφελος των ατόμων που έχουν ανάγκη. Συνδεθείτε, εισαγάγετε ό, τι περιλαμβάνεται στη δωρεά σας και επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα που προτιμάτε για την παραλαβή. Θα λάβουμε την προσφορά σας και στη συνέχεια θα την αντιστοιχίσουμε με έναν παραλήπτη τροφίμων.

Λάβετε δωρεές τροφίμων!

Εγγραφείτε στην πλατφόρμα LIFE FOODPRINT και θα μοιραστούμε μαζί σας τις δωρεές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και βρίσκονται κοντά στην τοποθεσία σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητά σας για να συλλέξετε τα τρόφιμα στην καθορισμένη ώρα και τόπο. Οι δωρεές μπορούν να συλλεχθούν από τοπικά καταστήματα τροφίμων, όπως αρτοποιεία, σούπερ μάρκετ και ζαχαροπλαστεία, καθώς και από κοντινές αγροτικές αγορές.

Συνήθεις ερωτήσεις:

Ποιος συντονίζει την πλατφόρμα;

Η πλατφόρμα συντονίζεται από τους Φίλους της Γης Κύπρου και την Οpinion Action Services που είναι εταίροι στο έργο LIFE FOODPRINT. Οι συντονιστές διασφαλίζουν ότι η διαδικασία δωρεάς τροφίμων μέσω της πλατφόρμας γίνεται με τρόπο δίκαιο και αποτελεσματικό.